Armchair Design 101: Den komplette guide til at komme i gang med boligindretningsdesign

I denne guide vil vi dække det grundlæggende i at komme i gang med boligindretning. Vi vil tale om de forskellige typer lænestole, og hvordan du sikrer dig, at du matcher din lænestol med resten af din indretning.

Vi vil også gennemgå nogle ofte stillede spørgsmål om lænestole. Har du for eksempel brug for en skammel? Hvad er en chaiselong? Og hvad er en wingback stol?

Form & funktion

Dette er en liste over møbler, som vi kan finde i en lænestol.

– Et sæde

– Et ryglæn

– Arme til at give støtte til arme og hænder

Farveskemaer og kombinationer

De farveskemaer, der vælges til et websted, kan have en enorm indflydelse på stemningen og stemningen på webstedet. Farverne, der bruges, bør vælges omhyggeligt, så de passer til den type virksomhed eller produkt, der markedsføres.

En måde at vælge farver på er ved at bruge en lænestol. Dette giver dig mulighed for at ændre baggrunds- og forgrundsfarver, indtil du finder noget, der passer til dine behov.

Tips til at designe med en lænestol som midtpunkt

Lænestolen er et omdrejningspunkt i rummet og kan være en god måde at skabe et hyggeligt rum på. Du kan bruge den til at bringe farve ind i rummet ved at tilføje puder, puder eller andre dekorative genstande.

For dem, der har små pladser, kan en lænestol hjælpe dig med at få mest muligt ud af det, du har. At placere en lænestol foran et vindue eller en pejs vil give ekstra siddepladser og varme i vintermånederne.

Hvordan finder du ressourcer til design af lænestole?

Der er en masse ressourcer tilgængelige online for at hjælpe dig med at finde ressourcer til lænestoldesign.

– Der er mange databaser og mapper derude, som kan hjælpe dig med at finde den ressource til lænestoldesign, du har brug for. Et eksempel er National Library of Medicine's Chemical Database, som har en omfattende liste over kemikalier, der kan findes i lænestole.

– Du kan også bruge søgemaskiner til at finde det, du skal bruge. Hvis du for eksempel vil finde information om lænestole, skal du blot skrive "lænestol" i Google og se, hvad der dukker op.

– En anden mulighed er at søge efter websteder, der tilbyder gratis downloads eller ressourcer til designere som Armchair Design Resources. Dette websted tilbyder gratis downloads og artikler om design med møbler samt andre relaterede emner."

Hvor meget koster det at starte en lænestolsvirksomhed?

Hvis du vil starte din egen lænestolsvirksomhed, skal du indrette dit eget rum. Du kan købe et hus eller finde et passende sted at leje. Du skal også bruge forsyninger, møbler og udstyr. Du bør også være forberedt på omkostningerne ved markedsføring og annoncering.

Omkostningerne ved at starte en lænestolsvirksomhed afhænger af, hvilken type virksomhed du ønsker at starte. Jo mere kompliceret virksomheden er, jo mere vil det koste at starte den op.